HATAY / DEFNE - Koçören Cemalettin Tınaztepe İlkokulu

İlköğretim Haftası okulumuzda törenle kutlandı.

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Okulumuz Koçören Cemalettin Tınaztepe İlk-Ortaokulunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan kutlama program, öğrencilerin okuduğu şiirlerle devam etti. Okul bahçesinde yapılan kutlama programının açılış konuşmasını Okul Müdürümüz AHMET BAKAL yaptı.

Okul Müdürümüz AHMET BAKAL yaptığı konuşmada eğitim öğretimin önemine değinerek ´en pahalı yatırım insana yapılan yatırımdır. İnsan diğer canlılar gibi dünyaya bazı bilgilerle donanımlı olarak gelmez. Eğitime ve öğretime ihticaı vardır. Bu faaliyet bir yaşam boyu devam etse de insanın özellikle çocukluk dönemi alacağı eğitim ve öğretim bakımından en kritik aşamadır. Hayata kişisel, sosyal, zihinsel ve manevi anlamda iyi yetişmiş bireyler kazandırmak için çocukluk döneminin iyi değerlendirilmesi ve bu dönemde gerçekleştirilecek eğitimin çocuğun ilgi yetenek ve algısına uygun olması gerekir´ dedi.

Kutlama programı öğrencilerin okuduğu şiirler ile sonra sona erdi.

Yayın: 01.10.2018 - Güncelleme: 01.10.2018 10:38 - Görüntülenme: 237

Etiketler :